Yritys

Havi Pro on suomalaisen perheyrityksen omistuksessa

Havi Pro on osa Havi Oy perheyritystä, joka valmistaa ja tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita ruoanvalmistukseen ja kattamiseen.

Havi Oy (entinen Suomen Kerta Oy) on perustettu vuonna 1987 Imatralla. Havi Oy valmistaa, myy ja markkinoi lyhytkäyttö- ja kattaustuotteita niin kotitalouksien, ammattisektorin, kuin yritysasiakkaiden eri tarpeisiin. Konseptimme tuo ratkaisut ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen sekä kokonaiskattamiseen, ympäristönäkökulma huomioiden.

Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta Suomessa, jotka sijaitsevat Imatralla sekä Riihimäellä. Imatran tehtaalla valmistetaan korkealuokkaiset ja ammattitaidolla painetut lautasliinat, kartonkilautaset ja -pikarit, sekä kuitulautaset. Riihimäellä Havin kynttilätehtaalla on yrityksen kynttilätuotanto, jossa hyväsydämiset Havi- ja Tuikku-kynttilät syntyvät jo yli 190 vuoden kokemuksella.

Perheyrityksenä Havi Oy on joustava yhteistyökumppani. Liiketoimintamme perustuu ensiluokkaiseen kuluttajaymmärrykseen, asiakastyytyväisyyteen ja kasvuun sekä nykyisillä, että uusilla markkinoilla.

Kotimaista kynttilän valmistusta

Havi on Suomen ainoa teollinen kynttilätehdas. Riihimäen kynttilätehtaalla valmistetaan kotimaiset Havi®- ja Tuikku®- tuotemerkkien alla myytävät kynttilät. Havilla on pitkät perinteet kotimaisen kynttilänvalmistuksessa: ne perustuvat aina 1829 vuoteen asti ja Viipuriin, josta kaikki aikanaan alkoi.

Tunnistat kotimaiset Havi-tuotteet avainlippumerkistä, joka on painettuna pakkaukseen. Suosimalla suomalaisia tuotteita tuetaan myös suomalaista työtä.

Laadukas kattauskonsepti

Oli toimialasi take away, deli tai ravintolapalvelu, löydät
Havi Pro-valikoimasta sopivat ratkaisut kattamiseen.

Kattaustuotteet suurkeittiöille
Havi Pro-mallisto koostuu monipuolisesta valikoimasta suurkeittiölle suunnattuja kattaustuotteita. Havi Pro tuo viihtyvyyttä, mukavuutta ja toimivuutta työympäristöihin, hotelleihin, ravintoloihin sekä catering-palveluihin.

Havi Pro-mallistomme vastaa monenlaisiin haasteisiin. Käyttäjien suuri määrä sekä erilaiset tarpeet on otettu tarkasti huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Havi Pro-tuotevalikoima pitää sisällään lautasliinoja, annostelijoita, pöytäliinoja, kerta-astioita sekä palvelutuotteita. Lähtökohtana tuotteissa on jättää asiakkaille mahdollisimman vähän huolehdittavaa.

Tehokkuus ja näyttävyys kattamiseen

Havi Pro-kokonaisuuden luomisessa on keskitytty neljään tärkeään tekijään: ympäristöystävällisyyteen, käytännöllisyyteen, tuotteiden visuaalisuuteen sekä taloudellisuuteen.

Horeca-osastomme tuottaa laadukkaat, tehokkaat ja ajan uusimmat innovaatioratkaisut ammattilaisten arkipäivän palveluratkaisuihin. Havi Pro-tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja, logistisen tehokkaasti suunniteltuja sekä erittäin korkealaatuisia. Havi Pro-kattaustuotteet ovat saatavilla vastuullisista, kestävän kehityksen raaka-aineista.

Havi Pro – Katetaan yhdessä.