Näytä valikko

Oma painatus

Kartonkikupit, lautasliinat ja take away -pakkaukset omalla painatuksella.
5 tuotetta

Kartonkikupit, lautasliinat ja take away -pakkaukset omalla painatuksella

Yksilöimällä näkyvyyttä! Kustomoitu pakkaus on paras, edullisin ja helpoin jokapäiväinen markkinointikeino. Havi Pro auttaa vahvistamaan yrityksesi brändiä asiakaspainettujen tuotteiden avulla. Personoidut pakkaukset jäävät mieleen ja saavat asiakkaasi palaamaan yrityksesi palveluiden pariin. Toteutamme toiveidesi mukaisen painatuksen vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

 

Lautasliinojen yksilöity ilme

Havin lautasliinatehdas Imatralla tuottaa lautasliinoja aina yksinkertaisista annostelijaliinoista monivärisiin design-lautasliinoihin. Design-lautasliinoissa vain mielikuvitus on rajana, sillä kuvion voi painaa koko lautasliinalle jopa kuudella värillä! Design-lautasliinat ja yksiväriset logo-lautasliinat painetaan flexo-painatuksella vesiliukoisilla, turvallisilla painoväreillä vuosikymmenten tuomalla kokemuksella. Flexo-painatuksessa jokaiselle painoaineistolle valmistetaan yksilöllinen painolaatta, ja värit suunnitellaan tarkasti käsityönä.

Havin lautasliinat ovat tunnettuja erittäin korkealaatuisesta painojäljestä. Tuotteissamme käytämme pohjoismaista tissue-materiaalia. Havin lautasliinoille on myönnetty lisäksi Avainlippu-tuotemerkki.

Kartonkikupit omalla painatuksella

Kartonkikuppeja omalla painatuksella on saatavilla 175 ml, 250 ml ja 350 ml tilavuuksilla. Minimi-tuotantoerät kupeille ovat 1000 kpl (1 ltk = 20 x 50 kpl/pss). Materiaalivaihtoehtoina on PE-pinnoitteinen kartonkikuppi, PLA-pinnoitteinen kartonkikuppi ja biohajoava kartonkikuppi, joka on pinnoitettu muovittomalla vesidispersio-menetelmällä. Kartonkikupeilla on nopea toimitusaika – valmis tuote on saatavilla jopa 6 viikossa. Kartonkikupeista tehdään 3D-vedos ja kartonkikuppeihin on saatavana FSC-sertifiointi.

DeLight hybridivuoka

DeLight hybridivuoka on Suomessa valmistettava teolliseen ruuanvalmistukseen ja ammattikeittiöihin sopiva vuoka. Vuoassa yhdistyvät kartongin ja muovin parhaat ominaisuudet: muovin ansiosta pakkaus on helposti saumattava, pitää suojakaasun sisällään ja se kestää lämpöä ja kovaa mekaanista käsittelyä. Kartongin ansiosta pakkaus on ekologisempi ja sen voi kierrättää kartonkina.

DeLight-vuoissa on iso pinta-ala omalle painatukselle suoraan pakkaukseen. Tuotteen painatukseen voidaan käyttää jopa kuutta väriä. Lisäksi pakkauksen muovipinnoitteen ja muovikauluksen väri on kustomoitavissa. Tuotantoerät alkavat 50 000 kappaleesta. Vuokaa on saatavana yleisimmissä ruuanvalmistusteollisuuden kokovaihtoehdoissa ja ne ovat käyttötarkoituksen mukaan uunin ja/tai mikronkestäviä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja inspiroivat ideat.