Näytä valikko

Take away -pakkaukset ravintoloille ja kahviloille

Ekologiset, kertakäyttöiset take away -pakkaukset lounaille, salaateille, hampurilaisille, pastalle, aasialaiselle ruualle sekä muille mukaan otettaville ruoka-annoksille. Bagassi on biohajoava luonnonkuitu, joka on kestävä, miellyttävän tuntuinen ja mukava käyttää. Rasiat sulkeutuvat tiiviisti varmistaen turvallisen kuljetuksen, ja asiakkaasi voivat hävittää käytetyt rasiat biojätteen mukana.

Kartonkiset vaihtoehdot ruoankuljetukseen

Ainutlaatuisen PET-sisäpinnan ansiosta kartonkirasiat kestävät kosteutta ja rasvaa. Laminoitu ja saumaton sisäpinta tekee kartonkirasioista erityisen kestävän. Laminoinnin ansiosta rasia on tiiviimpi, tuoden elintarvikkeelle lisää säilytysaikaa. Havi Pro kartonkipakkaukset ovat toimivia, laadukkaita ja hyvännäköisiä, suunniteltu helpottamaan liiketoimintaasi.

Ekologiset kartonkiset lounasrasiat

Kartonkirasiat kestävät kosteutta ja rasvaa ainutlaatuisen sisäpinnan ansiosta. Erityisen kestävän rasioista tekee se, että rasioiden sisäpinta on kokonaan laminoitu ja myös saumaton. Laminoinnin ansiosta rasia on tiiviimpi, tuoden elintarvikkeelle lisää säilytysaikaa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja inspiroivat ideat.