Tietoa meistä

Havi Oy – Perheyritys vuosien kokemuksella

Havi Pro on osa Havi Oy perheyritystä, joka valmistaa ja tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita ruoanvalmistukseen ja kattamiseen.

Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta Suomessa, jotka sijaitsevat Imatralla ja Riihimäellä. Imatran tehtaalla valmistetaan korkealuokkaiset ja ammattitaidolla painetut lautasliinat. Riihimäellä Havin kynttilätehtaalla on yrityksen kynttilätuotanto, jossa syntyvät Havin ja Tuikku-kynttiläklassikot jo yli 190 vuoden kokemuksella.

Perheyrityksenä Havi Oy on joustava yhteistyökumppani. Liiketoimintamme perustuu ensiluokkaiseen kuluttajaymmärrykseen, asiakastyytyväisyyteen ja kasvuun sekä nykyisillä että uusilla markkinoilla.

Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä

Havin lautasliinat valmistetaan Havin tuotantolaitoksella Imatralla. Havin lautasliinoille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka on rekisteröity yhteisömerkki. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Ostamalla Avainlippu-merkillä varustetun tuotteen, tuetaan suomalaista työtä.

Laadukkaat kattausratkaisut

Havi Pro-mallisto koostuu monipuolisesta valikoimasta esimerkiksi ravintoloille ja suurkeittiöille suunnattuja kattaustuotteita, kuten lautasliinoja, kaitaliinoja ja kerta-astioita. Havi Pro tuo tuotteillaan viihtyvyyttä, mukavuutta ja toimivuutta työympäristöihin, hotelleihin, ravintoloihin sekä catering-palveluihin.

Havi Pro -tuotteet vastaavat monenlaisiin haasteisiin. Käyttäjien suuri määrä sekä erilaiset tarpeet on otettu tarkasti huomioon jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Tuotekehittelymme lähtökohta on jättää asiakkaalle mahdollisimman vähän huolehdittavaa.