Näytä valikko

Havi Pro kerta-astiat

Havi Pro kerta-astioissa on valittavana kolme eri vaihtoehtoa: ekologiset Bio Ecotime kertakäyttöastiat, valkoiset Havi Pro astiat sekä kuosilliset kertakäyttöastiat.

Bio Ecotime on ekologisten, laadukkaiden ja toimivien tuotteiden konsepti, jonka olemme koonneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vastuulliset tuotteet vähentävät hiilijalanjälkeä: tuoteperhe on koottu ekologisesti kestävistä materiaaleista, unohtamatta elintarvikehygienian standardeja. Tuotteissa on käytetty puukuitua, kartonkia, sokeriruo’osta valmistettua bagassia sekä kierrätysmuovia.

Muovin vähentäminen on ollut tärkein prioriteetti tuotteiden suunnittelussa laatua, ulkonäköä ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Ecotime -tuotteiden etiketeissä käytetään ikoneja, jotka kertovat tuotteiden ekologisuudesta. Bio Ecotime – helposti ja paremmin laadukkaita take away -tuotteita, joiden avulla erotut positiivisesti!

Havi Pro valkoiset kartonkiastiat

Edulliset ja laadukkaat Havi Pro valkoiset kertakäyttöastiat sopivat isoihin tapahtumiin ja vilkkaille liikepaikoille. Nopeat ja helpot kertakäyttöastiat perustuotteita, joita kannattaa pitää aina hyllyssä! Valikoimassa on kartonkilautaset ja kartonkipikarit, joita täydetään hyvännäköisillä Havin lautasliinoilla. Kartonkilautaset valmistetaan Suomessa, ja kartonkikupit tulevat Aasiasta. Kaikissa tuotteissa on ajanmukaiset materiaalimerkinnät ja ne täyttävät SUP (Single Use Plastics) -direktiivin vaatimukset.

Havi Pro kuosilliset kertakäyttöastiat

Havi Pron mallistossa on kertakäyttöastioita nimekkäiden suunnittelijoiden kuoseilla sekä Havi Pron oman kuosisuunnittelun tuloksena. Kuosillinen kertakäyttöastia on helppo yhdistää valkoiseen tai ruskeaan kertakäyttöastiaan sekä ekologisiin Bio Ecotime kertakäyttöastioihin. Kuosillisiin kertakäyttöastioihin on saatavana yhteensopivat lautasliinat ja pöytä- sekä kaitaliinat Havin mallistosta.

Kauniit kertakäyttöastiat sopivat kahviloille ja ravintoloille sekä tuovat väriä ja ilmettä tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja inspiroivat ideat.