Näytä valikko

DeLight -hybridivuoat ovat ekologinen pakkausvaihtoehto

DeLight -vuoka on kuitupakkaus, jossa on yhdistetty kartonki ja PET-muovi, jolloin saadaan kierrätettävä ja kestävä, teolliseen ruuantuotantoon ja ammattikeittiöille sopiva ruoan säilytys- ja kuumennuspakkaus.

DeLight -vuoat voidaan lämmittää mikrossa ja uunissa (200°C) sekä tarvittaessa pakastaa. DeLight -vuoka valmistetaan Suomessa Imatralla ja se voidaan kierrättää kartonkikierrätyksessä, kuten esimerkiksi maitopurkit.

Vuoan valmistuksessa hyödynnetään tuotantotapaa, jonka avulla kartonkipakkaukseen yhdistetään napakka muovikaulus. Näin pakkauksesta saadaan suojakaasutiivis, sekä uunin-, mikron- ja pakastuksen kestävä. Kevyissä mutta kestävissä pakkauksissa kohtaavat kaunis muotoilu ja monipuoliset toiminnallisuudet. DeLight -vuoka on mahdollista painattaa kokonaan pakkauksen ulkopinnoilta. Kysy lisää myynti@havi.fi.

Saumattava kuituvuoka soveltuu erinomaisesti noutoruoka-annoksille

Jos haluat vähentää ateriapalvelusi ympäristövaikutusta laadusta tinkimättä ja antaa asiakkaillesi oikeanlaisen vaikutelman on DeLight-tuotteet toimiva ratkaisu. Take away-rasiana DeLight on käytännöllinen, sillä tuote soveltuu erinomaisesti ruoan kuljettamiseen, lämmittämiseen sekä tarjoiluun.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut ja inspiroivat ideat.