Ecotime annosrasia 3-osainen

3-osainen annosrasia on valmistettu uusiutuvasta sokeriruokokuidusta, bagassista, joka on sokerituotannon ylijäämäkuitu. Annosrasia sopii lämpimille ruoka-annoksille, ja annoksen elementit on helppo annostella omiin osioihin. Kokeile rasiaa esimerkiksi kebabille, itämaisille ruoille tai salaateille lisukkeineen!

Annosrasia on osa Ecotime-tuotesarjaa, josta löytyy erikokoiset annosrasiat aina hampurilaisista salaatteihin sekä dippeihin ja tahnoihin. Bagassista valmistetut rasiat täyttävät EN13432-standardin, joka asettaa tarkat kriteerit kompostoituvien tuotteiden ominaisuuksille.

Varastossa (Toimitus 1-3 arkipäivää tilauksesta)

Pakkauskoko 250 kpl (5 x 50 kpl)

Hinnat näkyvät vain rekisteröityneille asiakkaille.

Luo yritystili

Tekniset tiedot

Tuotenumero 131411
Pakkauskoko 250 kpl (5 x 50 kpl)
Tuotteen mitat 24 x 23 x 7 cm
Materiaali Bagassi

Materiaali ja kierrätys

Annosrasiat sekä annoskulho ovat valmistettu uusiutuvasta sokeriruokokuidusta, bagassista. Bagassi on kompostoituva materiaali, joka valmistetaan sokerituotannossa ylijäämäkuiduksi jäävästä materiaalista. Bagassi kompostoituu mullaksi vain muutamassa viikossa teollisessa kompostissa. Bagassi lajitellaan biojätteeseen tai kartonkiin, riippuen paikallisista jätteidenlajitteluohjeista. Bagassirasiat täyttävät EN13432-standardin.