Ecotime

Ekologiset Ecotime tuotteet

Ecotime take away -pakkaukset lämpimille ja kylmille ruoille kuten lounasannoksille, salaateille, hampurilaisille, keitoille sekä muille mukaan otettaville ruoka-annoksille.

Luontoa säästäen, ympäristöä kunnioittaen

Ecotime on ekologisten, laadukkaiden ja toimivien tuotteiden konsepti, jonka olemme koonneet osin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vastuulliset tuotteet vähentävät hiilijalanjälkeä: tuoteperhe on koottu ekologisesti kestävistä materiaaleista, unohtamatta elintarvikehygienian standardeja. Tuotteissa on käytetty puukuitua, kartonkia, sokeriruo’osta valmistettua bagassia sekä kierrätysmuovia.

Muovin vähentäminen on ollut tärkein prioriteetti tuotteiden suunnittelussa laatua, ulkonäköä ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Ecotime tuotteiden etiketeissä käytetään ikoneja, jotka kertovat tuotteiden ympäristöystävällisyydestä.

Ecotime tuotteet

Ecotime -tuotteista löydät ekologiset ja kestävät vaihtoehdot sekä take away -tuotteille että kattaukseen. Ecotime-tuotteet ovat suunniteltu siten, että niiden valmistamisen ja hävittämisen ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni.

Ecotime tuoteperheeseen kuuluvat muovittomat kuumakupit ja kannet, puukuituaterimet, valkaisemattomat lautaset, kuitulautaset, biohajoavat muovilasit, takeaway rasiat, DeLight vuoat.

Ecotime – helposti ja paremmin laadukkaita takeaway-tuotteita, joiden avulla erotut positiivisesti!