Havi Outlet Kotka

Havi Outlet Kotka

Tunnelmallinen Outlet myymälämme sijaitsee Kotkan vanhalla tehdasalueella. Ammattitaitoinen henkilökuntaamme auttaa tuotteiden valinnassa. Outletista löytyy laadukkaita Havi, HAVI´S ja Muumi-kynttilöitä, kattaustuotteita sekä 2- laatuisia tuotteita erikoishintaan. Runsaaseen tuotevalikoimaan kuuluu myös korkealaatuisia Finlaysonin ja Familonin tuotteita.

Runeberginkatu 25, Kotka

Avoinna

Ma-Pe 10-18
La 9-14
Su Suljettu

Näin löydät perille:

Helsingin suunnasta: Aja tielle Hermannin rantatie/E75. Jatka tielle 7, seuraa kylttejä kohti Kotka/Kouvola/Porvoo/Borgå E18/6. Jatka tiellä 7/E18 n.109 km. Käänny liittymästä 74: tielle 15 kohti Kotka/Satama. Liity tielle Hyväntuulentie/tie 15. Poistu Hyväntuulentieltä heti ensimmäisestä liittymästä oikealle (OPASKYLTTI-HOVINSAARI). Liittymästä käänny vasemmalle ja aja n.100 m ja olet risteyksessä. Käänny vasemmalle Kotkantie ja seuraa opasteita HOVINSAARI. Kun olet niin pitkällä, että kyltti opastaa sinut ylittämään junaradat, näet oikealla puolella tehdasalueen jossa myymälämme sijaitsee.

Hovinsaarelle pääsee nyt myös Metsolan kautta. Hyväntuulentieltä ei kuitenkaan toistaiseksi vielä pääse Hovinsaarelle.

Haminan suunnasta: Aja tielle 7/E18 tieltä Kotisaaren silta, n 5 km. Liity tielle: 7/E18. Aja 14,5 km. Käänny liittymästä 74 kohti: Kotka/Korkeakoski. Käänny oikealle: Hyväntuulentie/tie 15. Poistu Hyväntuulentieltä heti ensimmäisestä liittymästä oikealle (OPASKYLTTI-HOVINSAARI). Liittymästä käänny vasemmalle ja aja n.100 m ja olet risteyksessä. Käänny vasemmalle Kotkantie ja seuraa opasteita HOVINSAARI. Kun olet niin pitkällä, että kyltti opastaa sinut ylittämään junaradat, näet oikealla puolella tehdasalueen jossa myymälämme sijaitsee.

Sijainti kartalla