Havi Outlet Imatra

Havi Outlet Imatra

Imatran myymälämme sijaitsee lautasliinatehtaamme yhteydessä, jonne poikkeat helposti ja nopeasti 6-tieltä. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat Havi ja HAVI’S brändien kynttilät ja kattaustuotteet sekä pieniä lahja- ja sisustustuotteita mm. Muurlalta ja Osmialta. Tuotannon läheisyys tarjoaa mahdollisuuden päästä heti käsiksi sesongin uutuustuotteisiin.

Kertakaari 5
IMATRA
Puh. 010 843 4013

Avoinna

Ma-Pe: 10-18
La: 9-14
Su: Suljettu

Poikkeusaukioloajat:

Näin löydät perille:

Imatran myymälän läheisyydessä on Neste Huoltoasema, sekä ABC. Kun käännyt tieltä 6, rakennuksen logot Suomen Kerta, sekä Havi näkyvät kauas. Näistä maamerkeistä tiedät, että olet oikeassa paikassa. Outlet sijaitsee tehdasrakennuksen toisella puolella.

Lappeenrannan suunnasta: Aja tietä E18 (6) kunnes saavut Korvenkannan Risteyssillalle/Korvenkannantielle Imatralla. Poistu liittymästä suuntaan Mansikkala/Karhumäki. Jatka tielle Korvenkannantie ja käänny tielle Kertakaari. Määränpää on vasemmalla.

Savonlinnan suunnasta: Poistu liittymästä suuntaan Mansikkala/Karhumäki, Käänny oikealle tielle Korvenkannantie. Ota liikenneympyrän ensimmäinen erkanemiskaista, jonka jälkeen pääset tielle Kertakaari. Määränpää on vasemmalla.

Sijainti kartalla