Havi Outlet Imatra

Havi Outlet Imatra

Outlet-myymälämme sijaitsee Imatran tehtaamme yhteydessä, jonne poikkeat helposti ja nopeasti 6-tieltä. Myymälä on uudistettu muutama vuosi sitten ja sen tarjonta on entistäkin parempi. Valikoimaan kuuluvat mm. Havi- ja HAVI’S kynttilät, Familon- tuotteet ja Finlayson tekstiilit. Löydätte myös laadukkaat lautas-, pöytä-sekä kaitaliinat, jotka myös valmistamme Imatran tehtaalla. Tuotannon läheisyys tarjoaa mahdollisuuden päästä heti käsiksi sesongin uutuus-tuotteisiin.

Kertakaari 5
Imatra
Puh. 010 843 4013

Avoinna

Ma-Pe: 10-18
La: 9-14
Su: Suljettu

Poikkeusaukioloajat:

_

Näin löydät perille:

Imatran myymälän läheisyydessä on Neste Huoltoasema, sekä ABC. Kun käännyt tieltä 6, rakennuksen logot Suomen Kerta, sekä Havi näkyvät kauas. Näistä maamerkeistä tiedät, että olet oikeassa paikassa. Outlet sijaitsee tehdasrakennuksen toisella puolella.

Lappeenrannan suunnasta: Aja tietä E18 (6) kunnes saavut Korvenkannan Risteyssillalle/Korvenkannantielle Imatralla. Poistu liittymästä suuntaan Mansikkala/Karhumäki. Jatka tielle Korvenkannantie ja käänny tielle Kertakaari. Määränpää on vasemmalla.

Savonlinnan suunnasta: Poistu liittymästä suuntaan Mansikkala/Karhumäki, Käänny oikealle tielle Korvenkannantie. Ota liikenneympyrän ensimmäinen erkanemiskaista, jonka jälkeen pääset tielle Kertakaari. Määränpää on vasemmalla.

Sijainti kartalla